A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Якісна теорія та практика у сучасних салонах краси: стартує навчання за професією візажист

Візажист – майстер, який виділяє окремі риси обличчя за допомогою вмілого нанесення макіяжу, враховуючи форму обличчя, колір шкіри, волосся, очей. Він знає, які кольори та текстури підходять даному типу зовнішності, підбере одяг, запропонує образ, доречний для певного періоду, пори року, події. Бажаєте навчитися робити це професійно? Відчуваєте у собі потенціал? Одеський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості запрошує вас на навчання за професією «Візажист», що стартує 22 січня 2024 року.

09:14:23 08.01.2024

У якому розмірі оплачується вартість проживання учасника бойових дій в період профнавчання?

Правові норми експериментального проекту з профнавчання визначені Порядком реалізації експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року                         № 984 (набрала чинності 19 вересня 2023 року). Пунктом 20 цього Порядку передбачено, що вартість проживання здобувача освіти в період навчання за весь період проживання не перевищує п’яти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого на 1 січня поточного року.

09:06:31 27.12.2023

Протягом якого строку учасник бойових дій вже має бути зареєстрований як підприємець для отримання гранту?

Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738.

09:02:06 27.12.2023

Суб’єкти господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні, зобов’язані подавати до центрів зайнятості форму звітності № 1-ПА “Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають по

Суб’єкти господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні, зобов’язані подавати до центрів зайнятості форму звітності № 1-ПА “Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні”.

09:01:31 27.12.2023

Яку форму звітності мають подавати суб’єкти господарювання, які одночасно надають посередницькі послуги з працевлаштування за кордоном та в Україні?

Суб’єкти господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні, зобов’язані подавати до центрів зайнятості форму звітності № 1-ПА “Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні”.

08:58:13 27.12.2023

Працевлаштовуєте громадян з інвалідністю? Скористайтеся державною підтримкою

Ви роботодавець, який працевлаштував людину з інвалідністю та підготував для неї робоче місце? Завдяки урядовим ініціативам ви маєте можливість отримати компенсацію вартості облаштування такого місця.  Це врегульовано Порядком надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893.

08:57:51 27.12.2023

На Кіровоградщині понад 60 громадян з числа ВПО отримали ваучери на навчання

Цьогоріч на Кіровоградщині 63 внутрішньо переміщені особи, які оселилися на Кіровоградщині, отримали ваучери на навчання. Серед них – жителі Донецької, Луганської, Запорізької, Херсонської, Харківської, Дніпропетровської, Сумської, Миколаївської, Київської та Черкаської областей.

08:55:28 27.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора