A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Грант від єРобота: 15 тис. українців визнані переможцями грантової програми від її старту, з них 178 – жителі Кіровоградщини

474 українці визнані переможцями четвертої у 2024 році хвилі грантової програми «Власна справа» та отримають від держави 113 млн гривень на започаткування або розширення свого бізнесу.

08:41:16 27.03.2024

Перетворіть ідею у реальність: курси для майбутніх підприємців від служби зайнятості

Мрієте про власний бізнес та готові зробити перший крок у реалізації своєї підприємницької ідеї? Вам стануть корисними курси цільового призначення за навчальною програмою «Держпрограма «Є-робота». Отримання державного гранту на створення або розвиток бізнесу», які розпочнуться вже 08 квітня цього року.

08:39:25 27.03.2024

Професійний розвиток: Одеса запрошує кропивничан на курси монтажу вікон та дверей

Прагнете відкрити для себе нові можливості у будівельній сфері та отримати практичні навички у монтажі віконних та дверних систем? Запрошуємо усіх зацікавлених на курси цільового призначення за програмою «Монтажник віконних та дверних конструкцій».

08:37:01 27.03.2024

Створіть свій шлях у світі моди: розпочніть навчання за професією кравець в Одесі

Мрієте про творчу та цікаву професію у сфері моди? Шукаєте можливості для розвитку мистецтва та створення унікальних виробів? Тоді ця новина для вас! Служба зайнятості запускає навчання за професією «Кравець».

08:34:56 27.03.2024

Створено сайт за грантовою програмою «Власна справа»: уся інформація тепер на одному майданчику

Для підвищення зручності отримання інформації за програмою "Власна справа" створений окремий сайт – https://vlasnaspravagrant.com.ua. Тут можна знайти всю необхідну інформацію – від критеріїв відбору до шаблонів бізнес-планів, необхідних для подання заявки на грант, від історій того, як отримати грант, до можливості залишити своє питання чи поділитися відгуком.  

10:36:52 19.03.2024

Вивільнення працівників: чи повинні роботодавці інформувати про це службу зайнятості?

Так, повинні. Але лише у тих випадках, коли вивільнення є масовим. Критерії масового вивільнення працівників визначені у статті 48 Закону України “Про зайнятість населення”.  Масовим вивільненням з ініціативи роботодавця є протягом одного місяця:     вивільнення 10 і більше працівників у роботодавця з чисельністю працівників від 20 до 100;     вивільнення 10 і більше відсотків працівників у роботодавця з чисельністю працівників від 101 до 300;     вивільнення 30 і більше працівників у роботодавця з чисельністю працівників від 301 до 1000;     вивільнення 3 і більше відсотків працівників у роботодавця з чисельністю працівників від 1001 і більше.  Також слід зазначити, що показники масового вивільнення працівників, заходи із запобігання вивільненню та з мінімізації негативних наслідків передбачаються колективними договорами, угодами. Комплекс заходів щодо забезпечення зайнятості працівників, які підлягають вивільненню, розробляється відповідними органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування за участі сторін соціального діалогу. Ознайомитися з положеннями Закону України “Про зайнятість населення” та іншими нормативно-правовими актами, що регулюють питання сфери зайнятості, можна на вебсторінці Державного центру зайнятості, посилання тут https://www.dcz.gov.ua/docs?page=6 Ви роботодавець і у вас виникають питання, пов’язані зі сферою зайнятості? Зверніться до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за номерами, що розміщені тут https://cutt.ly/oJ8G2q9

10:31:08 19.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора