A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Голованівська філія Кіровоградського обласного центру зайнятості

Розпочніть новий рік із новою професією у сфері ІТ: служба зайнятості запрошує на навчання

Цікавитеся сферою інформаційних технологій? Хочете навчитись обслуговувати комп’ютерне обладнання? Маємо для вас вигідну пропозицію професійного навчання за напрямком «Оператор з обробки інформації та ПЗ».

08:22:19 27.12.2023

У якому розмірі оплачується вартість проживання учасника бойових дій в період профнавчання?

Правові норми експериментального проекту з профнавчання визначені Порядком реалізації експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року                         № 984 (набрала чинності 19 вересня 2023 року). Пунктом 20 цього Порядку передбачено, що вартість проживання здобувача освіти в період навчання за весь період проживання не перевищує п’яти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого на 1 січня поточного року.

10:14:09 19.12.2023

Які лікарі найбільш затребувані зараз на Кіровоградщині?

Якщо ви маєте медичну освіту та перебуваєте у пошуку роботи, фахівці Кіровоградського обласного центру зайнятості виокремили із бази даних вакансії медичної сфери, які найбільш популярні у регіоні. Серед них:

10:08:11 19.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора