Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Підтримка військовослужбовців

Підтримка військовослужбовців

З перших днів повномасштабного вторгнення працівники та керівництво підприємства ТОВ АФ «Хлібороб» неодноразово надавало підтримку  ЗСУ на шляху до перемоги. І цього разу відгукнулось на заклик. Військовослужбовець - Бабiй Руслан, учасник бойових дій, звернувся до мешканців громади з проханням про  допомогу - закупити  тепловізор для потреб ЗСУ. Адміністрацією Перегонівської ОТГ було організовано збір коштів.  АФ «Хлібороб» у формі ТОВ одні із перших долучилися до збору. Із бюджету підприємства було перераховано 40 000грн. для закупівлі тепловізора.    

14:18 05.07.2024

28 червня - День Конституції України!

28 червня - День Конституції України!

 Сьогодні Основному Закону України виповнюється 28 років. В умовах війни це свято набуває особливого значення, адже демонструє незламність нашого народу та незалежність нашої країни.

06:44 28.06.2024

16 травня – День вишиванки

16 травня – День вишиванки

День вишиванки – свято яке відзначають щороку в третій четвер травня, присвячене збереженню традицій українського національного одягу. Нині, в умовах повномасштабної війни, одягнена вишиванка – це не просто одяг, це символ незламності та свободи українського духу, оберіг кожної сім’ї, національна святиня, що символізує красу, силу, щасливу долю та родинну пам’ять. Одягайте свої вишиванки та нехай весь світ побачить, як прекрасна наша Україна і її символи! Україну не перемогти ! Слава Україні та її ГЕРОЯМ! 

05:58 16.05.2024

До Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війни

До Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війни

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Ми приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

05:27 08.05.2024

Про можливість БЕЗКОШТОВНОГО отримання «ТАКТИЧНОГО ЕВАКУАЦІЙНОГО ВІЗКА «BRAMMER»»

Про можливість БЕЗКОШТОВНОГО отримання «ТАКТИЧНОГО ЕВАКУАЦІЙНОГО ВІЗКА «BRAMMER»»

Поширюємо інформацію серед зацікавлених осіб, військових частин, тренувальних центрів, військових медичних служб, про можливість БЕЗКОШТОВНОГО отримання «ТАКТИЧНОГО ЕВАКУАЦІЙНОГО ВІЗКА «BRAMMER»», по спільній програмі виробника та розробника ТОВ «БРАММЕР» за фінансування волонтера пана Мадяра.

11:12 03.05.2024

Обласною військовою (державною) адміністрацією проводиться робота щодо актуалізації Стратегії розвитку Кіровоградської області на 2021–2027 роки...

Обласною військовою (державною) адміністрацією проводиться робота щодо актуалізації Стратегії розвитку Кіровоградської області на 2021–2027 роки...

З метою оцінки основних тенденцій та проблем соціально-економічного розвитку області запроваджено соціологічне опитування з визначення думки представників різних верств населення та сфер економічної діяльності, врахування її під час актуалізації Стратегії - 2027 шляхом анкетування мешканців області та представників бізнесових кіл. Анкети розміщені на сайті департаменту економічного розвитку та торгівлі обласної військової (державної) адміністрації та на його сторінці у мережі "Фейсбук" за посиланнями: для мешканців області: https://cutt.ly/Vw6UvdN6; для представників бізнесу: https://cutt.ly/5w6UveOo. Результати опитування будуть проаналізовано, обговорено під час засідань експертних і робочих груп з розробки Стратегії - 2027 та враховано в проєкті оновленого програмного документа щодо стратегічного розвитку області.

10:14 03.05.2024

Про опитування бізнесу та населення

Про опитування бізнесу та населення

Обласною військовою (державною) адміністрацією проводиться робота щодо актуалізації Стратегії розвитку Кіровоградської області на 2021–2027 роки (далі – Стратегія-2027), затвердженої рішенням обласної ради 12 березня 2020 року №743 (із змінами). З метою оцінки основних тенденцій та проблем соціально-економічного розвитку області запроваджено соціологічне опитування з визначення думки представників різних верств населення та сфер економічної діяльності, врахування її під час актуалізації Стратегії - 2027 шляхом анкетування мешканців області та представників бізнесових кіл. Анкети розміщені на сайті департаменту економічного розвитку та торгівлі обласної військової (державної) адміністрації та на його сторінці у мережі "Фейсбук" за посиланнями: для мешканців області: https://cutt.ly/Vw6UvdN6; для представників бізнесу: https://cutt.ly/5w6UveOo. Результати опитування будуть проаналізовано, обговорено під час засідань експертних і робочих груп з розробки Стратегії - 2027 та враховано в проєкті оновленого програмного документа щодо стратегічного розвитку області. Просимо долучитися до опитування та сприяти доведенню зазначеної інформації до широкого кола стейкхолдерів серед провідних підприємств, закладів вищої освіти та наукових установ, громадських організацій відповідних галузей економіки та сфер діяльності.

11:40 01.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора