A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Опануй професію кухаря за сприяння служби зайнятості

Дата: 17.09.2021 09:13
Кількість переглядів: 270

Вам подобається готувати, експериментувати, створювати кулінарні шедеври? Тоді професія кухаря для вас. Майстерності приготування їжі навчатимуть безробітних громадян на базі Луганського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання розпочнеться 27 вересня поточного року. Курс навчання триватиме 5,9 міс. Фактична адреса навчального закладу – м. Сєвєродонецьк.

Робота кухаря затребувана на ринку праці України, завжди є можливість стабільного доходу. Кар’єрний ріст передбачає розвиток від помічника кухаря до шеф-кухаря у престижному закладі. Крім того, ця професія дає можливість започаткувати власну справу: відкрити кафе, піцерію, кафетерій, міні-бар, ресторан та ін., адже люди залюбки відвідують ті заклади харчування, де привітно зустрічають, смачно годують, де вони відчувають затишок та увагу.

Умовами до направлення на навчання є:

  • повна загальна середня освіта;
  • вік особи не менше 18 років;
  • медична довідка4
  • особова медична книжка.

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінені, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.

Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou

 

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора