A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Стати затребуваним: безробітні можуть навчитися у Рівному кравецькій справі

Дата: 11.10.2021 10:41
Кількість переглядів: 234

Сьогодні, незважаючи на різноманіття моделей та виробників одягу, професія кравця актуальна як ніколи. Адже унікальні та самобутні речі, пошиті на замовлення, цінуються більше, аніж масовий пошив. Винятковість цієї професії полягає в тому, що опанувати її можливо практично у будь-якому віці, якщо дозволяє стан здоров’я.

Кравці можуть працювати на підприємствах швейної галузі, в ательє, салонах, у приватних підприємствах, а також як викладачі у професійних навчальних закладах – майстри виробничого навчання з професії. Крім того, фахівці кравецької справи можуть відкрити власний бізнес.

Якщо Ви бажаєте опанувати зазначену професію, 12 жовтня  поточного року на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання. Термін навчання – 9,2 міс.

Умовами до направлення на навчання є:

  • повна/базова загальна середня  освіта;
  • вік особи не менше 18 років;
  • медична довідка.

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінені, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.

Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou.

 

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості     

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора