A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

На Кіровоградщині потрібні листоноші та начальники відділень зв’язку

Дата: 11.10.2021 10:43
Кількість переглядів: 240

 

Щороку 9 жовтня відзначають Всесвітній день пошти. Його заснування було ініційоване Організацією Об’єднаних Націй у 1969 році. Дату 9 жовтня обрали невипадково, адже саме цього дня в 1874 році представники 22 країн підписали Бернський договір та заснували Генеральний поштовий союз. Ця організація у свою чергу стала прототипом Всесвітнього поштового союзу, членами якого наразі є 189 країн усього світу, у тому числі й Україна.

За інформацією обласного центру зайнятості, роботодавці Кіровоградщини офіційно зареєстрували потребу в працівниках відділень зв’язку.

Станом на 07 жовтня у базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 1667 вакантних посад. Наразі поштовим відділенням області потрібно 17 працівників за професіями:

• листоноша (поштар) – 8 вакансій;

• начальник відділення зв’язку – 9 вакансій.

Роботодавці області готові платити працівникам поштових відділень від 6 960 до 9 550 гривень. Таку заробітну плату вказують роботодавці під час подання вакансій до центрів зайнятості Кіровоградщини. Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня, категорії працівника, стажу роботи тощо.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора