Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Тепла професія: можливість стати фахівцем зимового сезону

Дата: 19.06.2024 09:35
Кількість переглядів: 19

Чи замислювались ви над тим, що найпростіші на перший погляд види діяльності на ринку праці часто відкривають шлях до «своєї» справи? Професія опалювача і кочегара налічує не одну сотню років. Забезпечувати теплом людські оселі – робота не тільки затребувана, але й корисна, актуальна як для власних знань, умінь у наші бурхливі часи, так і для величезної кількості людей. А з розвитком опалювального обладнання все більшого значення набуває навчання фахівців.

Сьогодення відкриває безліч можливостей: за сприяння Державної служби зайнятості можна оволодіти необхідними знаннями, пов’язаними з теплопостачанням та роботою котелень різного призначення. Опанувавши професію «Машиніст (кочегар) котельні», ви освоїте сучасні технології опалення в житлово-комунальній сфері, правила технічної експлуатації систем теплових установок і мереж, устаткування та обслуговування.

Навчання розпочинається 26 червня 2024 року на базі Львівського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Термін навчання складає 3 місяці, а після атестовані машиністи котелень отримують посвідчення про закінчення курсів цільового призначення та допуск до самостійної роботи, оформлений відповідними документами.

Тож починайте з малого, щоб досягти значного! Доєднуйтесь до освітньої програми Львівського центру ПТО і станьте професіоналом своєї справи.

До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне.

Графік формування груп в онлайн-графіку за посиланням: https://is.gd/A1GYNF

Деталі щодо навчання отримуйте у фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Контакти тут:  http://surl.li/pacfp. Або пишіть нам у Telegram-канал – t.me/dcz_kir.

 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора