Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

ВІТАЄМО З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

Дата: 15.07.2024 07:43
Кількість переглядів: 27

Дорогі мешканці Перегонівськоїтериторіальної громади!    

    Сьогодні, 15 липня 2024 року, у День Хрещення Київської Русі-України, відзначається національне свято – День Української Державності.

   Історично склалося так, що на долю українців випав тяжкий фатум виборювати і захищати свою незалежність, самостійність та державність. Тисячолітня історія українського державотворення сягає своїм корінням часів заснування Києва та розквіту держави періоду правління Князя Володимира Великого – державотворця, який прийняттям у 988 році Християнства засвідчив цивілізований вибір Київської Русі.

  Після усього історичного досвіду, який пройшла наша нація, у душі кожного покоління українських патріотів закладена єдина істина, що ми – вільний народ, який ніколи не віддасть своєї Незалежності.

  На жаль, ми змушені відзначати свято Української Державності у час війни, бо російський ворог зазіхнув на цілісність нашої країни. Та українські військовослужбовці продовжують незламно стояти на захисті нашого миру і спокою, захисті нашої свободи.

  Сьогодні важливо берегти єдність і докладати максимальних зусиль для спільної Перемоги. Низький уклін Героям, які віддали життя за рідну землю і безмежна вдячність всім тим, хто захищає Україну і боронить її Державність.

  Слава Україні! Героям Слава! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора