Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі дизельного палива, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 17.07.2024 11:26
Кількість переглядів: 48

 

                                                                                 ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі дизельного палива, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. Замовник: Перегонівський ліцей Перегонівської сільської ради Голованівського району Кіровоградської області.

1.2. Місцезнаходження: вулиця Сердюка Олександра, 32, село Перегонівка, Голованівський район, Кіровоградська область, 26522.

1.3. Код за ЄДРПОУ: 32932925.

1.4. Категорія замовника: підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» (юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади).

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Автобусні шини (ДК 021:2015: 34350000-5 «Шини для транспортних засобів великої та малої тоннажності») за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

Обґрунтування доцільності закупівлі. Для виконання завдань/функцій Замовник повинен, зокрема, забезпечити себе необхідними матеріалами з метою здійснення підвозу учнів та вихованців до навчального закладу.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено відповідно до особливостей транспортних засобів, що обліковуються на балансі Замовника, та з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

Вимоги до закупівлі:

Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обумовлено аналізом споживання (річного та місячного) за календарні роки (бюджетний період) 2022-2024 рр з урахуванням запланованих поточних завдань навчального закладу.

 


п/п Найменування

Технічні вимоги до предмета
закупівлі, встановлені
Замовником

Од. вим. Кіль-
кість

Виробник,
країна
походження

1. Автобусна шина

Характеристика:
8,25R16 128/124L LM338
(Longmarch)

шт 4

2. Автобусна
шина

Характеристика:
8.25R16 128/124K (16PR) S600
3PMSF (APLUS) з камерою та
обідною стрічкою

шт 2

3
3.
Автобусна шина 240х508 (8,25R20) Y-2 шт 6

Фото без опису

Термін постачання:  по 31.12.2024 року

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до річного плану асигнувань за КЕКВ 2210, на закупівлю автобусних шин на 2024 рік.

КПКВК 0611021 «Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти» згідно коду економічної класифікації видатків бюджету 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар»,. Джерело фінансування – місцевий бюджет.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 92000,00 грн. з ПДВ.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана вартість обрахована відповідно до середнього рівня цін на початок 2024 року.

Визначення потреби в товарах (номенклатура, кількісні та якісні показники тощо) здійснювалось на підставі аналізу фактичного використання товарів для забезпечення діяльності Перегонівського ліцею Перегонівської сільської ради у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань. На виконання вимог Закону України «Про публічні закупівлі» очікувана вартість предмету закупівлі визначена за допомогою методу порівняння ринкових цін шляхом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну. При визначення очікуваної вартості використовувалась як загальнодоступна інформацію щодо цін та асортименту товару, яка міститься у відкритих джерелах (у тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках, дані спеціалізованих інформаційно-аналітичних видань, офіційних статистичних видань, в тому числі іноземних, тощо), так і інформація, отримана шляхом проведення ринкових консультацій.

 

                                                                          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора