A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Ліцеїстів-старшокласників запрошували на навчання до будівельного коледжу

Дата: 11.03.2021 18:31
Кількість переглядів: 250

Днями, для випускників Голованівського ліцею ім. Т. Г. Шевченка, за сприяння фахівців районної філії обласного центру зайнятості відбулася онлайн-презентація Державного вищого навчального закладу «Кропивницький будівельний коледж». Ознайомила учнівську молодь з навчальним закладом його директорка Інна Чернишова.

Під час відеопрезентації старшокласники з перших вуст дізналися про спеціальності, за якими здійснюється навчання у коледжі: будівництво та експлуатація будівель та споруд, монтаж, обслуговування устаткування і систем газопостачання, менеджмент, архітектура та містобудування, будівництво, експлуатація і ремонт автомобільних доріг та аеродромів.

Інна Анатоліївна зосередила увагу майбутніх випускників на переліку професій, які студенти опановують у закладі та є затребуваними. «Теорією навчальний заклад не обмежується. Для досягнення студентами високого рівня практичної підготовки, створені усі умови для повноцінного оволодіння сучасними методами і формами організації праці, а також формування навичок, необхідних для прийняття самостійних рішень у реальних умовах виробництва», – розповіла І. Чернишова.

Цікавою для випускників була й інформація про дозвілля студентів: майбутні абітурієнти ознайомились з гуртковою роботою закладу та досягненнями студентів з різних видів спорту.

Підводячи підсумки профорієнтаційного заходу, заступник начальника відділу надання соціальних послуг районної філії Ірина Слободянюк наголосила на тому, що вибір професії – важливий крок у житті учнівської молоді, тому його необхідно зробити правильно. І у цьому на допомогу завжди прийде служба зайнятості.

 

Голованівська районна філія Кіровоградського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора