A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Роботодавці Кіровоградщини потребують два десятки швачок

Дата: 30.04.2021 15:18
Кількість переглядів: 287

Професії швейної галузі входять до п’ятірки професій, що користуються найбільшим попитом на сучасному ринку праці. Це й не дивно, адже потреба у таких фахівцях постійна і має тенденцію до зростання.

Сьогодні роботодавці області потребують 20 працівників за професією «швачка». Майстри голки та нитки потрібні у  таких районах Кіровоградщини:

Долинський – 6 вакансій, заробітна плата: 6000 грн;

Кропивницький  – 10 вакансій, заробітна плата: від 6000 до 8400 грн;

Новомиргородський –1 вакансія, заробітна плата: 6200 грн;

Олександрійський – 3 вакансії, заробітна плата: від 6050 до 6500 грн.

Серед роботодавців, які потребують фахівців швейної майстерності, як великі та середні промислові підприємства, так і ательє та салони рукоділля.

Якщо Вас зацікавили запропоновані вакансії, але Ви не маєте відповідної освіти, за сприяння служби зайнятості Ви маєте можливість пройти профнавчання та опанувати затребувану на ринку праці професію. Для цього Вам необхідно звернутися до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості за місцем Вашого перебування.

Нагадаємо, якщо у Вас є бажання ознайомитись з різноманіттям вакансій Кіровоградщини та України загалом запрошуємо відвідати сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості: https://kid.dcz.gov.ua/

 

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора