A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Маєте намір застосовувати працю іноземця? Куди звертатися роботодавцеві?

Дата: 28.03.2022 14:50
Кількість переглядів: 150

Законом України Про зайнятість населення встановлено, що роботодавці мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі - іноземці) на території України на підставі дозволів, що видаються регіональними центрами зайнятості.

Для отримання дозволу (продовження дії дозволу) роботодавець звертається до регіонального центру зайнятості із заявою та відповідним комплектом документів.

Норми вказаного Закону не передбачають обмежень у виборі регіонального центру зайнятості для видачі (продовження дії) дозволу. Тобто, роботодавець може звертатися до регіонального центру зайнятості за місцезнаходженням юридичної особи (місцем проживання фізичної особи-підприємця), місцем знаходження філії підприємства, фактичним місцем знаходження робочого місця іноземного працівника чи на власний вибір до будь-якого іншого регіонального центру зайнятості.

Розгляд документів проводиться за визначеною процедурою. Наказом обласного центру зайнятості затверджено інформаційні та технологічні картки адміністративної послуги з видачі дозволу. З цими картками є можливість ознайомитись на вебсайті Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 

https://is.gd/5sTC7e

 

#Електронний_кадровий_клуб


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора