A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Про рівень підготовки у закладах професійної освіти

Дата: 05.04.2022 13:35
Кількість переглядів: 144

На сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у Фейсбук розміщуються матеріали за результатами проєкту EU4Skills, у тому числі щодо результатів опитування випускників закладів професійної освіти. Серед іншого, досліджувалось питання рівня підготовки учнів у закладах професійної підготовки (на думку випускників цих закладів).

91% випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Кіровоградської області повідомили в анкетах, що, якби їм довелося знову вибирати заклад для навчання, вони б обрали той самий заклад (по 10 областях пілотного проєкту цей показник склав 84%).

За групами професій обрали б той самий навчальний заклад 97% (86%) випускників за напрямком бухгалтерського обліку, офісних та ІТ-професій; 95% (83%) – приготування страв та напоїв; 94% (87%) – автотранспорту; 94% (89%) – металообробки та машинобудування.

Найнижчий відсоток імовірного вибору склався по групах професій ресторанного сервісу (84%; 81%), зварників (84%; 88%), торговельних (87%; 86%) та сільськогосподарських (87%; 88%) професіях.

Примітка. З інформацією про кращі практики професійно-технічної освіти (свідчать про те, що навчання в цих закладах є ефективним) можна ознайомитись на вебсторінці Міністерства освіти і науки України.

Більш детально за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/osvita/profesijno-tehnichna-osvita/krashi-praktiki-profesijno-tehnichnoyi-osviti

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора