A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Майже 20 роботодавців Кіровоградщини, які працевлаштували переселенців, звернулися за компенсацією

Дата: 29.04.2022 13:37
Кількість переглядів: 118

В обласному центрі зайнятості повідомляють, що станом на 29 квітня центри зайнятості та філії обласного центру зайнятості отримали від роботодавців 17 пакетів документів для отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб унаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

Переважна більшість із загальної кількості – це юридичні особи, які використовують найману працю.

Наразі вже ухвалено 14 позитивних рішень про виплату зазначеної компенсації на оплату праці за працевлаштування 18 внутрішньо переміщених осіб.

Довідково. Для одержання додаткової інформації щодо отримання такої фінансової допомоги від держави, представникам бізнесу необхідно звернутись до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості за місцем їх реєстрації як платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Самостійно ознайомитись з порядком отримання компенсації можна завітавши на інтернет-ресурс Державної служби зайнятості до рубрики «Роботодавцям», підрубрики «Компенсація роботодавцям за ВПО» або за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/kompensaciya-robotodavcyam-za-vpo

 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора