A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

ОГОЛОШЕННЯ!

Дата: 11.05.2022 16:30
Кількість переглядів: 1113

                         О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

 

 

 

                                                                                Головам фермерським господарств

                                                                                та суб’єктам господарювання .

 

                 З метою попередження отруєння бджіл , людей навколишнього природного середовища ,  Вам необхідно для хімічного захисту рослин застосовувати тільки ті пестициди , які зареєстровані в « Переліку пестицидів , дозволених до використання в Україні» .

                Суб’єктам господарювання завчасно , але не менше ніж за 2-3 доби перед початком кожної хімічної обробки . сповіщати населення , власників суміжних сільськогосподарських угідь та об’єктів , пасічників у радіусі 10 км про місця , строки і методи застосування пестицидів, зазначивши назву препарату та норму витрати  .У період проведення робіт в радіусі до 200 м. від меж ділянок . що обробляються , повинні бути встановлені попереджувальні написи.

                Бджолярі в свою чергу зобов’язані повідомити ОТГ , старостинські округи , сусідні господарства про місце стоянки своїх бджіл на стаціонарі та кочівлях .

                Всі роботи з пестицидами слід проводити в ранні ранкові (до 10.00) і вечірні (після 18.00) годин в безвітряну погоду. Санітарно-захисна зона між оброблюваним об’єктом та жилим приміщенням при наземному оприскуванні становить не менше 300 метрів. Забороняється проводити хімічні обробки садів та с/г культур при наявності в них квітучих рослин .

                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора