A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Більше 600 безробітних працевлаштувалися після проходження професійного навчання

Дата: 30.05.2022 11:18
Кількість переглядів: 117

Чимало безробітних громадян, не знайшовши роботи за фахом, здобувають нову професію, яка потрібна на ринку праці.

У цьому їм допомогти може служба зайнятості, яка на замовлення роботодавців організовує професійне навчання за більш ніж 100 професіями та навчальними програмами залежно від потреби ринку праці у кваліфікованих працівниках.

З початку цього року за направленням обласної служби зайнятості професійну підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації пройшли 805 безробітних. З них уже на сьогодні 610 – успішно працевлаштувалися за набутим фахом.

Навчання проводилося за такими професіями: тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, слюсаря з ремонту сільськогосподарської техніки, робітника з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, електрогазозварника, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсаря механоскладальних робіт, водія автотранспортних засобів, продавця продовольчих та непродовольчих товарів, касира торговельного залу, кухаря, офіціанта, швачки, кравця, слюсаря-ремонтника, слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів  та ін.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора