A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Роботамоязброя: у Кропивницькому є потреба у кухарах

Дата: 14.07.2022 10:30
Кількість переглядів: 134

Якщо ви за професією кухар – для вас є робота у Кропивницькому. 

Роботодавці медичної сфери та закладів освіти пропонують позмінний графік роботи. Від майбутнього працівника очікується дотримання технологій приготування страв та контроль санітарного стану харчового блоку. Заробітна плата становить 6 500 гривень.

Якщо ця інформація для вас цікава, за більш деталями звертайтеся до фахівців Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості за телефоном +38050 011 12 07.

Крім того, якщо ви маєте досвід роботи, проте у вас немає документа державного зразка про здобуття професії «Кухар», не зволікайте, звертайтеся до служби зайнятості, яка організує підтвердження результатів неформального навчання за цією професією.

З метою ознайомлення з іншими вакансіями, зареєстрованими у державній службі зайнятості, пропонуємо доєднатися до чат-боту державної служби зайнятості у Telegram-каналі https://t.me/DCZWorkNowBbot, де щоденно можна отримувати інформацію про актуальні вакансії за регіоном або галуззю.

За додатковою інформацією ви можете звернутись до відділу організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефонами, що розміщені тут: https://cutt.ly/oJ8G2q9.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора