A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Які вакансії пропонує служба зайнятості для безробітних на Кіровоградщині

Дата: 10.08.2022 08:16
Кількість переглядів: 122

Кіровоградський обласний центр зайнятості продовжує працювати у штатному режимі та допомагати кожному, хто має бажання та готовий працювати в тилу, робити те, що може бути корисним.

Які ж вакансії пропонує служба зайнятості для безробітних, що проживають на Кіровоградщині?

Найбільш затребуваними на регіональному ринку праці залишаються лікарі (82 вакантні посади), а саме: лікар-терапевт, лікар-анестезіолог, лікар-акушер-гінеколог, лікар-офтальмолог, лікар-педіатр, лікар-психіатр, лікар-стоматолог, лікар-хірург тощо. Роботодавці пропонують заробітну плату від 5 940 до 20 000 гривень.

Є й посади для молодшого медперсоналу – сестра медична (брат медичний). Заробітна плата становить 6 500 – 6 700 гривень.

У галузі освіти безробітним пропонують зайняти наступні вакантні посади: вчитель закладу загальної середньої освіти, викладач закладу професійної (професійно-технічної) освіти, вихователь закладу дошкільної освіти та викладач закладу фахової передвищої освіти. Середня заробітна плата – 7 123 гривень.

Столяр, муляр, маляр, електромонтер, машиніст екскаватора, штукатур - вакансії, які відкриті у сфері будівництва. Заробітна плата від 6 500 до 16 633 гривень.

Перебуваєте у пошуку роботи? Звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії Кіровоградського обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

З іншими наявними вакансіями в регіоні та за його межами можна ознайомитися:

Виникають питання сфери зайнятості? Звертайтеся за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/NZS7kyx.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора