A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Бажаєте вразити роботодавця під час співбесіди? У цьому вам допоможе служба зайнятості

Дата: 14.09.2022 11:18
Кількість переглядів: 128

 

Співбесіда з роботодавцем у багатьох шукачів роботи асоціюється з чимось надважким, але все не так страшно, як здається. Дійсно, важливо бути готовим до зустрічі з майбутнім керівником, адже саме від неї залежить, чи отримаєте ви місце у компанії мрії. Головне – відповідально підійти до справи і у вас все вийде.

Навіть, якщо ви дуже впевнена у собі людина, потрібно готуватися до співбесіди, адже ви ніколи не знаєте, хто ще претендує на вакантне місце.

Першочергово, що варто робити – дізнатися про компанію та власників: сайт компанії, соцмережі, знайомі, відгуки на спеціалізованих сайтах, інформація у перевірених ЗМІ; «познайомитися» з людиною, яка буде проводити співбесіду (подивіться на фото у соцмережах, дізнайтеся, чим цікавиться і про що вона пише – це зменшить градус страху перед співбесідою).

Водночас рекомендуємо займатися не лише самопідготовкою, а й відвідувати тренінги, які організовують фахівці Державної служби зайнятості. На них ви оволодієте навичками підготовки до співбесіди, практичними навичками ділового спілкування з роботодавцем та отримаєте корисні рекомендації щодо презентації себе.

«Головною умовою успішного проходження співбесіди є вміння зарекомендувати себе та зацікавити роботодавця своєю професійною унікальністю», - впевнена фахівчиня Гайворонської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Олена Щавінська.

Тож під час заходу його учасники насамперед дізнаються про етапи проведення співбесіди, їхні основні види, структуру проведення та обговорюють правила підготовки до вдалої співбесіди. За словами присутніх, корисними для них є практичні поради щодо ділового ефективного спілкування та орієнтовні варіанти відповідей на запитання роботодавців.

Пам’ятайте, що позитивний результат вимагає ретельної підготовки. Тому, якщо ви у пошуку роботи та бажаєте підвищити свої шанси для працевлаштування, рекомендуємо звернутися до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості або зателефонувати за контактами, вказаними тут https://cutt.ly/oJ8G2q9

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора