A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Успішне працевлаштування – це результат вашої роботи над собою

Дата: 14.09.2022 11:46
Кількість переглядів: 170

Щоб бути затребуваним на ринку праці необхідно навчатися протягом усього життя, оскільки у суспільстві без сучасних знань не обійтися. Відбуваються все нові та нові наукові відкриття, пишуться нові книги, створюються нові програми, випускається нова техніка. Тоді виникає думка: «Як йти в ногу з часом і залишатися затребуваним?».

Фахівці служби зайнятості не полишають людину із цим питанням один на один, адже мають на нього відповідь - професійне навчання за різними його формами: підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації за сприяння служби зайнятості.

Про професії, за якими можна навчатися, заклади освіти, види та форми профнавчання безробітних за сприяння Державної служби зайнятості, умови навчання, можливості працевлаштування після профнавчання та багато іншого, безробітні дізнаються під час інформайного семінару під назвою «Презентація послуг з професійного навчання, у т.ч. в центрах професійно-технічної освіти  Державної служби зайнятості».

Такі заходи днями провели фахівці Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, Світловодської міськрайонної, Голованівської, Новомиргородської,   Вільшанської та Маловисківської районних філій обласного центру зайнятості.

Ви безробітний та є бажання підвищити свою конкурентоспроможність на ринку праці, навчайтеся за сприяння служби зайнятості.

Є бажання навчатися? Звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або телефонуйте за контактами, вказаними тут: https://cutt.ly/oJ8G2q9

З орієнтовним графіком навчання за професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості у серпні 2022 року, можна ознайомитися тут https://cutt.ly/IJlFvzy

Крім того, ми є у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора