A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

EU4Skills: прогнозування регіонального ринку праці та професійної освіти

Дата: 14.09.2022 13:18
Кількість переглядів: 96

Хочете дізнатися більше про робітничі професії та їхню цінність у сучасному світі? Завітайте на лендинг (автономну вебсторінку), що створена у рамках програми Європейського Союзу EU4Skills Міністерством освіти і науки України https://thanks-to-us.in.ua/

Які професії затребувані на Кіровоградщині? Пропонуємо переглянути результати дослідження, яке проводилося торік Кіровоградським обласним центром зайнятості та за участі навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в області. Стан та тенденції розвитку регіонального ринку праці, його професійної структури, поточної та перспективної потреби області у працівниках у професійному/кваліфікаційному розрізі «Ринок праці Кіровоградської області 2021» тут: https://cutt.ly/kCwBL29.  

Нагадаємо, що форсайт-дослідження проводилося у рамках пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. Проєкт реалізовано Державною службою зайнятості в 10 областях країни в рамках програми Європейського Союзу «EU4Skills: кращі навички для сучасної України» для підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні.

Є питання сфери зайнятості? Контакти тут: https://cutt.ly/oJ8G2q9.

Крім того, ми є у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора