A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

IKURA» у Кропивницькому отримали грант на розвиток бізнесу

Дата: 25.10.2022 15:32
Кількість переглядів: 128

Житель Сєвєродонецька Луганської області Антон Васильєв - один із перших підприємців на Кіровоградщині, що стали переможцями грантової урядової програми «єРобота».

Діяльність ресторанів та надання послуг мобільного харчування – саме цим багато років під сімейним брендом «IKURA» займався фопівець.

За словами Антона, на його підприємстві працювало близько 30 працівників. Воєнні дії змусили людей рятувати своє життя, покидати рідні домівки і роботу та вирушати у пошуках безпечного місця.

Це зробив разом з сім'єю й Антон Васильєв. Але чоловік був упевнений, що навіть ці важкі часи не змусять його відмовитися від планів – продовжувати працювати, давати роботу іншим, сплачувати податки й розвивати економіку. Він перевіз  обладнання, яке уціліло, і почав діяти: орендував приміщення, реконструював його та зробив косметичний ремонт.

«На початку травня ми відкрилися у Кропивницькому. На старті нам знадобилася сміливість, щоб все розпочати знову. Але перші кроки на шляху до відновлення релокованого підприємства зроблено: перемога у грантовій програмі, створення нових робочих місць, збільшення кількості клієнтів. У планах – відкриття нової точки у зручній локації, адже попит на послуги з мобільного харчування не зменшується навіть під час воєнного стану. То ж є над чим працювати», – з оптимізмом говорить підприємець.

Щодо ідеї участі у державній програмі, то виникла вона тоді, коли підприємець дізнався про запровадження нових урядових ініціатив, які допомагають розвинути вже налагоджений бізнес. Тож вирішив спробувати.

Чоловік подав необхідні документи через Єдиний портал державних послуг Дія, склав та успішно захистив свій бізнес-план. Вже сьогодні підприємець отримав від Державної служби зайнятості позитивне рішення та створив 5 нових робочих місць.

На грантові кошти підприємець планує придбати гриль для бургерів, гриль з пластинами для шаурми, тісторозкатувальні машини для піци та інше кухонне обладнання.

«Звісно важко всім, але безвихідних ситуацій не буває. Підіймаємося і рухаємось. Ми розраховуємо на свою працю, сили, підтримку рідних, а натхнення ми беремо у щирих відгуках наших клієнтів. А ще коли є державна фінансова допомога, яка, звичайно, доречна саме зараз, ми почуваємося захищеними», - ділиться  Антон Васильєв.

Ця чергова історія підприємця є прикладом того, що навіть у такий важкий час є вихід із будь-якої ситуації. Попри війну можна не лише утримувати вже створений бізнес, а й розвивати його, тим самим підтримувати економіку і наближати Перемогу.

Є ідея та бізнес-план? Бажання працювати та надавати роботу іншим? Отримайте мікрогрант на створення та розвиток бізнесу. Порядок надання грантів: https://cutt.ly/1VlcdXt

Подати заяву: https://cutt.ly/1VlcOqb

Є питання щодо отримання мікрогранту? Телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41 або пишіть у Telegram – https://t.me/DCZWorkNowBbot

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора