A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Грант на відкриття квіткового магазину отримала жителька селища Добровеличківка

Дата: 04.11.2022 13:25
Кількість переглядів: 103

Квіти, саджанці, садовий інвентар, сувеніри та багато іншого незабаром  зможуть придбати жителі селища Добровеличківка у новому квітковому магазині. Це стане можливим завдяки заповзятливості учасниці урядової програми «єРобота» Каріні Горбенко, яка отримала грант на започаткування власної справи.  

«Ідея відкрити власний квітковий магазин з'явилася у мене вже давно, але через брак коштів вона здавалася недосяжною. Сьогодні я на собі переконалася, що мрії збуваються. Моєю підтримкою стала урядова програма «єРобота», яка допомагає стартаперам у відкритті бізнесу. Про неї я дізналася із засобів  масової інформації та зрозуміла, що це саме той шанс, який я не можу проґавити. Це та можливість, що допоможе мені стати незалежною. Тож спробувала і не помилилася», – розповідає двадцятисемирічна Каріна Горбенко.

Від реалізації своєї ідеї, займатися підприємницькою діяльністю у квітковому бізнесі, молода дівчина не відступилася, оскільки цей вид надання послуг у селищі слабко розвинений.

«Здебільшого, я планую продаж зрізаних квітів, композиції з них та повітряних кульок, але у магазині також буде реалізовуватися сувенірна та подарункова продукція, саджанці та садовий інвентар. Родзинкою закладу буде мінікав’ярня зі смачною кавою та тістечками», – ділиться планами майбутня підприємиця Каріна Горбенко.

Молода дівчина, не гаючи часу, розпочала вивчати умови програми. Після перевірки уповноваженим банком ділової репутації заявниці, оцінки бізнес-плану та співбесіди з фахівцями Кіровоградського обласного центру зайнятості, вона отримала схвальне рішення на отримання гранту. Ці кошти Каріна Сергіївна планує вкласти у  закупівлю холодильної вітрини, фітоламп, інструментів та приладів флориста.

«У цей тяжкий і такий похмурий для нас усіх час, кожен повинен займатися чим може. Продажем квітів я хочу нести красу та дарувати своїм покупцям позитивні емоції. Відкриваючи магазин, я не тільки підтримуватиму економічний фронт своєї країни, а й створю додаткове робоче місце для безробітних», – як повідомляє фопівчиня, вона планує взяти на роботу одного працівника, а у майбутньому – можливе розширення асортименту та чисельності штату.

«Маєте мрію? Не відкладайте її. Якщо наважилися, то відкиньте сумніви й починайте діяти. Чим раніше ви почнете, тим швидше отримаєте грант. Такі програми від держави надихають на реалізацію планів. До Перемоги ми дійдемо тільки разом!», - зауважує підприємниця.

А ви уже маєте бізнес-ідею? За необхідністю у консультації щодо мікрогрантів телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41 або задавайте питання у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir.

Нагадаємо, що приймання заявок на державну програму «єРобота» продовжується. Вона розроблена задля того, аби допомогти незайнятим громадянам створити власний бізнес або розвивати вже налагоджену підприємницьку діяльність.

Подати заяву на отримання мікрогранту можна на порталі ДІЯ.

Про умови надання гранту читайте за посиланням https://cutt.ly/WXk8T37.

Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора