A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

«єРобота» в дії: на Кіровоградщині будуть шити одяг для українських військових

Дата: 04.11.2022 13:29
Кількість переглядів: 99

Військовий  одяг та рюкзаки, сумки для протигазів та підсумки для саперських лопат – усе це планує відшивати засновник нового підприємства у селищі Смоліне, що на Кіровоградщині, Роман Тучков.

Розмірковуючи про те, як наблизити Перемогу, до чоловіка прийшла ідея – створити швейне виробництво та відшивати для українських військових форму та супутні речі.

Почувши від знайомих про запроваджену урядову програму «єРобота» для створення та розвитку бізнесу, чоловік без вагань прийняв рішення взяти у ній участь.

Уже сьогодні Роман Віталійович зареєструвався як фізична особа-підприємець, пройшов перевірку ділової репутації уповноваженим банком та співбесіду із фахівцями Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Під час захисту свого бізнес-плану, Роман Віталійович розповів про шляхи втілення плану в реальність та їх результативність, і як результат – позитивне рішення на отримання гранту.

Справу розпочато: наразі підприємець орендував приміщення та власним коштом закупив обладнання. Проте для повноцінного пошиття одягу фабрику потрібно доукомплектувати електронною закріплювальною, петельною та двома розпошивальними машинами.

«У рамках цієї програми мені потрібно закупити спецобладнання для того, щоб ми могли працювати швидше та у більших обсягах. Згодом, плануємо підписувати контракти зі Збройними Силами України. Так, підприємство готове забезпечувати пошиття одягу за стандартами НАТО. Я хочу, щоб наше підприємство було потужним та працювало також й на країни Європи. Ми будемо рухатися тільки вперед», – ділиться планами підприємець.

На початку роботи, Роман Віталійович планує залучити 8 працівників, а в подальшому – не менше 20.  За пропозицією фахівців обласного центру зайнятості підприємець має намір застосувати дуальну форму навчання майбутніх працівників. Це дасть можливість поєднати та закріпити теоретичні знання, безпосередньо, на робочому місці.

«Зараз важливо створювати робочі місця, особливо там, де це найбільш затребувано - у сільській місцевості. Я впевнено можу сказати, що працюючи на себе, я, насамперед, думаю про країну, адже ми одне ціле. І дуже важливо, у такий нелегкий час, підтримувати та допомагати один одному. Робимо те, що можемо та разом наближаємо нашу Перемогу!», – впевнено стверджує фопівець.

Підприємець радить не боятися починати щось нове і всіма силами прагнути займатися улюбленою справою. Якщо маєте сумніви, відкиньте їх та починайте діяти. А держава, вкотре  доводить, що ти не один. Вона готова підтримати всіх, хто має чіткий план, бажання та наполегливість! Потрібно лише озирнутися довкола.

Уже маєте бізнес-ідею? Є питання щодо мікрогрантів? За консультацією звертайтеся до фахівців за номером: (0522) 32 28 41 або задавайте питання у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir.

Довідково. Приймання заявок на державну програму «єРобота» продовжується. Вона розроблена задля того, аби допомогти незайнятим громадянам створити власний бізнес або розвивати вже налагоджену підприємницьку діяльність.

Подати заяву на отримання мікрогранту можна на порталі ДІЯ.

Умови надання гранту тут: https://cutt.ly/WXk8T37.

Ми є у Telegram  t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора