A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД КІРОВОГРАДЩИНИ: “ЖОВТНЕВІ” СУБСИДІЇ ТА ПІЛЬГИ ПРОФІНАНСОВАНІ ПОВНІСТЮ

Дата: 07.11.2022 08:29
Кількість переглядів: 125

Чи варто субсидіантам та пільговикам Кіровоградщини хвилюватися про виплату субсидій та пільг у листопаді поточного року? На це та інші питання відповідає Олена РОМАНЧЕНКО, заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області.

 

ПРО ЖОВТНЕВЕ ФІНАНСУВАННЯ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ

 

Станом на 04 листопада 2022 року субсидії та пільги профінансовано в повному обсязі, тобто 88,3 тис. осіб нашої області отримають даний вид виплат вчасно. Забезпечено фінансування даного виду допомоги на суму 61,5 млн грн. Серед них: одержувачі через банківські установи – 55,7 тис. осіб, решта отримують виплату через поштові відділення АТ “Укрпошта”.

Варто наголосити, що фінансування виплат житлових субсидій та пільг здійснюється централізовано, тобто в автоматичному режимі, а отже, оптимізує та прискорює час надходження коштів.

Чи потрібно отримувачам допомоги уточнювати спосіб її виплати?

Ні, не потрібно. Громадяни, як і раніше, одержуватимуть виплати на свій банківський рахунок або через поштове відділення.

Що зміниться з 01 грудня 2022 року?

З грудня цього року Пенсійний фонд України розпочинає надавати новий вид послуги – призначення субсидій та пільг за принципом екстериторіальності. Тобто 01 грудня 2022 року документи прийматимуть і сервісні центри Пенсійного фонду України: особисто або поштою. Також із грудня документи можна буде надіслати дистанційно через вебпортал електронних послуг або мобільний додаток Пенсійний фонд.

 

Олена РОМАНЧЕНКО,

заступник начальника головного управління

Пенсійного фонду України в Кіровоградській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора