A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Що треба знати: ризики нелегальної зайнятості, гендерні аспекти на ринку праці та інше

Дата: 18.11.2022 15:14
Кількість переглядів: 114

Ризики  нелегальної трудової міграції, гендерні аспекти на ринку праці та перелік послуг, що надає служба зайнятості, – серед питань, які розкривають фахівці служби зайнятості під час інформаційних заходів, що проводяться для незайнятих трудовою діяльністю громадян.

«Чимало наших співгромадян намагаються виїхати до інших країн та знайти роботу, аби мати кошти на проживання. Зрозуміло, що за умови успішного працевлаштування це сприяє підвищенню добробуту сімей, в іншому випадку можна опинитися в групі ризику», – зазначила провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Онуфріївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Наталія Постриган.

Тому мета таких заходів очевидна – підвищити рівень інформаційної обізнаності громадян, які шукають роботу, щодо ризиків нелегальної трудової міграції за кордоном, випадків торгівлі людьми та переваг легального працевлаштування.

Для надання більш широкого обсягу інформації до заходів долучають соціальних партнерів, що дотичні до цих питань.

Водночас надається інформація про комплекс соціальних послуг, які надає служба зайнятості, електронні сервіси, актуальну інформацію про стан ринку праці. Кожен бажаючий може отримати відповідь на питання, яке його цікавить.

Бажаєте долучитись до інформаційних заходів або ж є питання сфери зайнятості? Звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування. Контакти тут  https://cutt.ly/VNiez6n

Також ми є у Telegram https://t.me/dcz_kir

Орієнтовний графік проведення заходів за посиланням https://cutt.ly/FNL5IBm

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора