A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Шлях до успіху: опануйте професію «Кухар» за сприяння служби зайнятості Здобуваємо професію кухаря за сприяння служби зайнятості

Дата: 12.12.2022 14:41
Кількість переглядів: 103

Маєте творчі здібності, естетичний смак та гарну уяву? Любите творити на кухні та частувати інших смачними стравами? Маємо для вас вигідну пропозицію!

Служба зайнятості організовує навчання за професією «Кухар».

Для роботи кухарем необхідно знати рецепти та технологію приготування страв, правила зберігання продуктів відповідно до санітарно-гігієнічних норм, економіку і організацію громадського харчування, а також правила використання спеціального обладнання.

Ці знання, а також інші секрети майстерності вам розкриють викладачі Сумського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Коли? 14 грудня 2022 року.

Бажаєте опанувати нову професію, яка сьогодні є актуальною на ринку праці? Деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у грудні 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L. 

Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора