A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

У грудні безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно опанувати професію офіціанта

Дата: 22.12.2022 14:18
Кількість переглядів: 65

Як стати офіціантом? Разом зі службою зайнятості це не складно!

Як обслуговувати відвідувачів, приймати замовлення, сервірувати стіл та кулінарній характеристиці страв і напоїв навчатимуть викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Опанувавши за 5 місяців затребувану на ринку праці професію, ви завжди матимете роботу, адже ресторанний бізнес розвивається та постійно потребує кваліфікованих кадрів. Крім того, навчання за сприяння служби зайнятості організовується на замовлення роботодавця, а тому працевлаштування гарантовано.

Тому, навчайтеся та будьте фахівцем своєї справи!

Початок занять уже 26 грудня поточного року!

Деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у грудні 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L. 

Ми є у Telegram – t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора