A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Хочете відкрити власний бізнес? Проходьте курси та перемагайте у програмі надання грантів

Дата: 10.01.2023 10:36
Кількість переглядів: 87

Мрієте про власний бізнес? Є ідея для розвитку, але не знаєте з чого почати? Пропонуємо вам короткострокові курси цільового призначення за навчальною програмою «Держпрограма «єРобота». Отримання державного гранту на створення або розвиток бізнесу».

Перемогти у програмі стане значно легше, якщо ви будете більш обізнаними та дізнаєтесь усі тонкощі програми, зокрема й складання бізнес-плану.

Про умови програми, алгоритм одержання гранту, форму ведення бізнесу та багато іншого розповідатимуть викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Початок курсів 10 січня 2023 року.

Цікаво? За деталями звертайтеся до Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або до філій та їхніх структурних підрозділів обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у січні 2023 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L. 

Ми є у Telegram – t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора