A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Верстатник деревообробних верстатів: пропонуємо не тільки навчання, а й затребуваність на ринку праці

Дата: 23.01.2023 09:05
Кількість переглядів: 76

Полюбляєте працювати із деревиною? Отже ця інформація може стати для вас корисною! Державна служба зайнятості організовує навчання за професією «Верстатник деревообробних верстатів».

Викладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості допоможуть вам дізнатися про принципи роботи устаткування та опанувати тонкощі обробки деревини.

Термін навчання – 6, 1 місяців.

Початок занять – 23 січня 2023 року.

Є бажання навчатися? За деталями  звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості за                                   тел. 0 (522) 321 328, філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у січні 2023 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L

Наш Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора