A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

З чого почати кар'єру візажиста? Крок перший – професійне навчання

Дата: 23.01.2023 09:14
Кількість переглядів: 76

Бажаєте змінити своє професійне життя? Отримати нову професію та стати майстром з візажу? Чи бажаєте удосконалити свої навички у сфері краси? Служба зайнятості запрошує на навчання за професією «Візажист».

Разом з викладачами Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості ви успішно опануєте професійні знання та навички у  цій сфері.

Ваше майбутнє починається зараз! Поспішайте! Заняття стартують 23 січня поточного року! Тривалість – 5 місяців.

Бажаєте втілити мрію в реальність? Деталі навчання дізнавайтеся у відділі активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. 0 (522) 32 08 01 або у філіях обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділах за місцем вашого перебування.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у січні 2023 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L

Наш Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора