A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

«Оголошується конкурс з визначення офіційної символіки (Герба та Прапора) Голованівського району Кіровоградської області

Дата: 18.01.2023 14:13
Кількість переглядів: 96

«Оголошується конкурс з визначення офіційної символіки (Герба та Прапора) Голованівського району Кіровоградської області

Відповідно до рішення Голованівської районної ради від 23 грудня 2022 року № 111 «Про оголошення конкурсу з визначення офіційної символіки Голованівського району Кіровоградської області», Голованівська районна рада оголошує проведення конкурсу з визначення офіційної символіки (Герба та Прапора) Голованівського району Кіровоградської області.

Термін подачі заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт – з 16.01.2023 року по 15.03.2023 року включно.

Конкурсні роботи подаються особисто учасником конкурсу або надсилаються поштою до Голованівської районної ради на адресу: вул. Соборна, 48, смт Голованівськ,   Голованівський район, Кіровоградська область або на електронну скриньку Holovanivsk_rada@ukr.net.

Порядок та умови проведення конкурсу з визначення офіційної символіки Голованівського району Кіровоградської області, вимоги до його учасників та конкурсних робіт, інші дані вказано в Положенні  про проведення конкурсу з визначення офіційної символіки Голованівського району Кіровоградської області, яке розміщено на сайті Голованівської районної ради за посиланням http://golovanivsk-rada.com.ua/ під назвою «Увага! Оголошується конкурс з визначення офіційної символіки Голованівського району Кіровоградської області (Герба та Прапора)»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора