A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Які процеси зупинення виробництва підпадають під визначення організаційно-виробничих причин?

Дата: 03.02.2023 11:53
Кількість переглядів: 77

Тлумачення терміну “організаційно-виробничі причини” наведено в пункті 2 Порядку надання допомоги по частковому безробіттю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21червня 2022 року № 702.

Нагадаємо, що державна допомога не надається якщо зупинення (скорочення) виробництва продукції (виконання робіт, надання послуг) виникло виключно з організаційно-виробничих причин. Така норма передбачена пунктом 1 частини 3 статті 47 Закону України “Про зайнятість населення”.

Під такими причинами мається на увазі перепрофілювання, технічне переоснащення, зміна технології виробництва, перехід на інші види сировини з метою подолання причин, що призвели до зупинення (скорочення) виробництва (виконання робіт, надання послуг) роботодавця або фізичної особи-підприємця та зокрема не пов’язані із припиненням трудових відносин із працівниками.

Ознайомитись з текстом зазначеного Порядку можна на урядовій вебсторінці за посиланням http://surl.li/cnwqk

Є питання, пов'язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до обласного центру зайнятості, філій чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування або телефонуйте на «гарячу лінію» обласного центру зайнятості http://surl.li/enhic

Кіровоградський обласний центр зайнятості має власний Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора