A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Лицювальник-плиточник: як стати майстром оздоблювальних робіт у будівництві

Дата: 21.02.2023 09:16
Кількість переглядів: 74

Є бажання створювати вишукані фасади та сучасні інтер’єри будинків, навчитися виконувати якісне покриття різних поверхонь плиткою, каменем або іншими декоративно-оздоблювальними матеріалами? Одеський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості чекає на вас!

28 лютого 2023 року стартує навчання за професією «Лицювальник-плиточник».

Вас навчать виконувати штукатурні роботи; робити покриття та лицювання стін прямими і фасонними плитками; оздоблювати поверхні згідно із запланованим малюнком тощо. Ви опануєте види та основні властивості матеріалів, які застосовуються; склад розчинів, мастик, способи та технології їх приготування і застосування; способи розбивки, провішування, промаячування горизонтальної, вертикальної і криволінійної поверхонь; норми і правила проведення та приймання оздоблювальних робіт.

Термін навчання – 5 місяців.

Нагадаємо, що для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання здійснюється безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Зацікавила пропозиція? За деталями звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. 0 (522) 321 328 або до філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у лютому 2023 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L. 

Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора