A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Сьогодні понад 30 безробітних розпочали навчання на курсах щодо особливостей виконання робіт у агросфері

Дата: 21.02.2023 09:22
Кількість переглядів: 52

Ви роботодавець агросфери, яка є основою продовольчої безпеки країни, вже розпочинаєте цикл весняно-польових робіт, у вас є потреба   у висококваліфікованих працівниках, які у своїй роботі застосовуватимуть нові технологічні процеси обробітку землі чи виконанні інших сільськогосподарських робіт? У цьому вам допоможе Державна служба зайнятості, яка організує професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних громадян.

Так, наприклад, у лютому стартують курси цільового призначення за напрямком «Особливості виконання робіт у сільськогосподарській галузі». Цього разу навчання проводитимуть викладачі Полтавського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Для забезпечення доступності освітніх послуг навчання проходитиме  дистанційно: у форматі інтерактивної віддаленої взаємодії з використанням вебтехнологій.

Програма курсів передбачає вивчення перспектив розвитку сільськогосподарських машин, сучасних технологічних знарядь і обладнання, нові технології вирощування сільськогосподарських культур; агротехнічних вимог до внесення органічних, мінеральних, рідких та комплексних добрив; комплексного догляду за посівами в процесі вирощування сільськогосподарських культур.

Особливу увагу буде зосереджено на формуванні у безробітних системи знань та навичок з охорони праці у професійній діяльності, пожежної безпеки, питань особистої безпеки. Необхідно наголосити, що знання з питань охорони праці є  гарантією безпечного ведення робіт на будь-якому підприємстві, що, в свою чергу, сприяє збереженню здоров’я та життя працівників підприємств.

Важливим є й те, що всі слухачі після завершення курсів будуть працевлаштовані. Наразі вже сформовані групи і вже сьогодні понад 30 безробітних громадян розпочинають навчання.

Ви роботодавець і у вас є  потреба організувати професійне навчання,  перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних громадян за професіями, що необхідні вашому підприємству? Чи ви безробітний і маєте намір опанувати нову професію, що затребувана на ринку праці, чи підвищити свою кваліфікацію на базі здобутого фаху?

 Звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. 0 (522) 321 328 або до філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Довідково. Щомісяця на вебресурсі обласного центру зайнятості у рубриці «Навчання» розміщується орієнтовний графік навчання за професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості. Заходьте за посиланням тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L.  Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора