A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Застосування нових технологій та безпечний бізнес: навчаємо та даємо роботу

Дата: 07.03.2023 11:40
Кількість переглядів: 82

Ви роботодавець агросфери, яка є основою продовольчої безпеки країни, вже розпочинаєте цикл весняно-польових робіт і у вас є потреба у висококваліфікованих працівниках, які у своїй роботі застосовуватимуть нові технологічні процеси обробітку землі чи виконанні інших сільськогосподарських робіт? У цьому вам допоможе Державна служба зайнятості, яка організовує професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних громадян.

Так, наприклад, у лютому безробітні громадяни проходили курси цільового призначення за напрямком «Особливості виконання робіт у сільськогосподарській галузі» і вже сьогодні майже 100 безробітних громадян мають роботу в агросфері.

Навчання проводили викладачі Полтавського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Навчання проходило  дистанційно – у форматі інтерактивної віддаленої взаємодії з використанням вебтехнологій.

Програма курсів передбачала вивчення перспектив розвитку сільськогосподарських машин, сучасних технологічних знарядь і обладнання, нові технології вирощування сільськогосподарських культур; агротехнічних вимог до внесення органічних, мінеральних, рідких та комплексних добрив; комплексного догляду за посівами в процесі вирощування сільськогосподарських культур.

Особливу увагу було зосереджено на формуванні у безробітних системи знань та навичок з охорони праці у професійній діяльності, пожежної безпеки, питань особистої безпеки. Необхідно наголосити, що знання з питань охорони праці є  гарантією безпечного ведення робіт на будь-якому підприємстві, що, в свою чергу, сприяє збереженню здоров’я та життя працівників підприємств.

Ви роботодавець і у вас є  потреба організувати професійне навчання,  перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних громадян за професіями, що необхідні вашому підприємству? Чи ви безробітний і маєте намір опанувати нову професію, що затребувана на ринку праці, чи підвищити свою кваліфікацію на базі здобутого фаху?

 Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Довідково. Щомісяця на вебресурсі обласного центру зайнятості у рубриці «Навчання» розміщується орієнтовний графік навчання за професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості. Заходьте за посиланням тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L.  Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора