A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

З святом весни!

Дата: 08.03.2023 06:21
Кількість переглядів: 127

Дорогі, любі жінки!

У цей чудовий день щиро вітаю вас зі святом весни – 8 Березня !

   Кожна з вас – чарівна і неповторна, прекрасна і щира, вольова і рішуча. Своєю безмежною любов’ю ви надихаєте чоловіків на добрі справи, спонукаєте на подвиги й звитяги. Ви захоплюєте, вражаєте та зігріваєте душу. А ще ви – справжні берегині домашнього вогнища та сімейного затишку.

  Жінки – неймовірно мужні і сильні духом. Це неодноразово доводила історія. І сьогодні, в надзвичайно складний для нашої країни час, ви вкотре демонструєте справжній героїзм. Ви чекаєте з війни додому своїх синів, чоловіків та братів, допомагаєте бійцям на передовій. А скільки вас присвятили себе шляхетній волонтерській справі! Без вашої підтримки та віри нашим Героям було б неймовірно складно захищати від ворога рідну Україну. Тож низький уклін та безмежне спасибі вам за це, любі жінки.     8 Marta Cvety Prazdniki Rasteniya Rozy 5563

  У цей святковий день нехай  ваша душа до країв наповниться світлом, теплом і радістю від щирих побажань, ніжних квітів, приємних подарунків! Нехай ластівки зів’ють гнізда над вашими вікнами і принесуть у ваш дім благополуччя і взаєморозуміння, а перші промені весняного сонечка вкажуть на щасливу стежку вашій долі! Нехай вас завжди оберігає Бог, береже ваших рідних і близьких. Зі святом!

Хай навкруги цвіте бузок,
Та небо буде ясним;
І щоб життя було в жінок
Щасливим і прекрасним.
Аби завжди в душі у вас
Горів вогонь кохання;
І хай у цей весняний час
Здійсняться всі бажання.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора