A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Який документ підтверджує рішення про отримання фінансової допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї?

Дата: 29.03.2023 09:50
Кількість переглядів: 47

Відповідно до пункту 10 Порядку надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 397, для надання фінансової допомоги між обласним центром зайнятості, філією обласного центру зайнятості та особою (за наявності в неї статусу суб’єкта підприємницької діяльності) укладається угода про надання особі фінансової допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї.

Форма угоди є додатком 2 до вказаного Порядку. В угоді зазначаються умови, невиконання або неналежне виконання яких може призвести до його розірвання та повернення особою, яка виявила бажання провадити підприємницьку діяльність, отриманих коштів фінансової допомоги.

Ознайомитися з текстом угоди та інфографікою отримання допомоги малозабезпеченим сім’ям можна, перейшовши за посиланням http://surl.li/fdgpc

Виникають питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/emipw  Ми є у Telegram https://t.me/dcz_kir

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора