A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Оператор верстатів з програмним керуванням – професія, яка має майбутнє

Дата: 27.04.2023 09:02
Кількість переглядів: 44

Спитаєте чим займається цей фахівець? Відповідь є! Забезпечує процес оброблення металевих деталей на верстатах з програмним керуванням. Він веде процес оброблення деталей з пульта керування верстата; установлює і знімає деталі після оброблення; стежить за роботою систем верстатів, які обслуговує, може керувати групою верстатів; контролює оброблення поверхонь деталей та ін.

         Спорідненими професіями є: токар, фрезерувальник, оператор автоматичних та напівавтоматичних ліній.

         Є бажання опанувати професійні компетенції з оброблення металевих деталей на верстатах з програмним керуванням? Поспішайте, професійне навчання за цією професією стартує вже 1 травня цього року.    Тривалість навчання – 4,5 міс.

         Майстерності цієї справи вас навчатимуть викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Є питання? Телефонуйте, контакти тут: https://is.gd/20aDFB  Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

         Цього ж дня на базі центру стартує навчання за професією «Електрогазозварник», а 2 травня – навчання за професією «Штукатур»! Не втрачайте  свій шанс та отримайте професію, що є і буде затребувана на ринку праці.

         Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, в онлайн-графіку за посиланням https://is.gd/SAvOg0

         Нагадаємо, що для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне. Для всіх інших можливе навчання на платній основі.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора