A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Який документ дає право безробітному на професійне навчання?

Дата: 27.04.2023 09:07
Кількість переглядів: 64

Документом, що дає зареєстрованому безробітному право на професійне навчання в закладах освіти, які надають освітні послуги, або індивідуальне навчання на робочому місці (на виробництві) чи стажування у роботодавця, є сертифікат на навчання.

            Відповідно до пункту 10 Порядку професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2023 року № 264, сертифікат на навчання видається безробітному філією обласного центру зайнятості (за місцем реєстрації особи). Форма сертифіката є додатком до вказаного Порядку.

            Примітка. Наведений матеріал є черговим в серії запитань-відповідей щодо застосування норм порядку профпідготовки. Перший матеріал був розміщений на сторінці 30 березня 2023 року, попередній – 24 квітня 2023 року.

            З постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2023 року № 264 та формою сертифіката можна ознайомитися на вебсторінці Державного центру зайнятості https://is.gd/0wknoX

         Є бажання пройти професійне навчання за професіями, актуальними на ринку праці? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут https://is.gd/20aDFB  Ми є у Telegram t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора