Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Краса врятує світ: навчаємо креативній професії

Дата: 15.05.2023 08:52
Кількість переглядів: 67

Згодні з постулатом, що кожна людина по-своєму прекрасна? Прагнете недоліки перетворювати на переваги? Бажаєте підкреслювати індивідуальність клієнта і створювати неповторні образи? Хочете додати яскравих фарб у своє життя і дарувати позитивний «вайб» оточуючим? Станьте феєю краси і своїми руками творіть магію перетворення!

Пропонуємо опанувати професію «Візажист». Державна служба зайнятості запрошує на навчання «художників по обличчям», яке розпочнеться – 23 травня цього року.

Викладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості розкриють для вас секрети ідеального макіяжу будь-якої складності: від нюду до голлівудського. Види косметики, необхідний інвентар, основні техніки майстрів візажу – це та багато іншого буде детально препаровано талановитими педагогами для вас на навчанні.

Отримайте море можливостей працевлаштування: салони краси, весільні салони, фотостудії, приватні замовники. А високопрофесійні та досвідчені фахівці мають змогу обслуговувати і «зірковий» контингент, адже можуть працювати на телеканалах, кіностудіях, в шоу-бізнесі тощо.

Навчання підійде і для тих, хто бажає стати індивідуальним підприємцем. Завжди мріяли відкрити салон краси? Станьте на крок ближче до своєї мрії – навчайтеся!

Яка затребуваність make-up-професіоналів? Не сумнівайтеся – висока!

Задоволена посмішка клієнта – найвища оцінка майстерності beauty-майстра. Не зволікайте і ви! Лише за 5 місяців станьте приводом для чиєїсь посмішки та справжнім майстром з візажу!

Якщо вас зацікавила інформація – звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості або найближчої філії обласного центру зайнятості, управління чи відділу філій. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості на базі Рівненського центру профтехнічної освіти, в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/fdfgk


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора