A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Соціальна робота в умовах воєнного стану: від навчальних курсів до місії життя

Дата: 15.05.2023 08:58
Кількість переглядів: 49

Ви соціальний працівник чи плануєте реалізуватися у сфері соцзахисту? Про те, як надаються соціальні послуги під час воєнного стану, – на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Соціальна робота в умовах воєнного стану». Державна служба зайнятості запрошує всіх бажаючих                            22 травня 2023 року.

Викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості всього за тиждень ознайомлять вас із проблемами і тенденціями розвитку соціопростору в умовах воєнного стану. Також ви дізнаєтеся про спрощений  на сьогодні механізм надання соціальних послуг.

        Затребуваність  тих, хто виконує соціальну роботу, дуже висока і зростає з кожним днем. Оберіть лише свій напрямок реалізації, щоб бути корисним!

        Є бажання допомагати тим, хто самостійно не може впоратися зі своїми проблемами? Приєднуйтеся до тих, чиє покликання допомагати іншим – до соціальних робітників! Навчайтеся і знайдіть себе!

        Інші навчальні програми та професії, які можна здобути на базі  Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості в онлайн-графіку за посиланням https://is.gd/SAvOg0

         Цікаво? Телефонуйте! Контакти тут: https://is.gd/20aDFB  Пишіть нам у Telegram - t.me/dcz_kir.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора