Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Чи може роботодавець отримати компенсацію витрат на оплату праці внутрішньо переміщених осіб, які отримали довідку про такий статус після працевлаштування?

Дата: 16.06.2023 10:52
Кількість переглядів: 54

Так, може.

Нагадаємо, що питання надання компенсації регулюються Порядком надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 331 (із змінами).

Постановою Кабінету Міністрів України від 06 червня 2023 року № 568, що набрала чинності 09 червня 2023 року, внесено зміни до вказаного Порядку. Серед іншого визначено, що право на компенсацію у роботодавця виникає також щодо тих працівників, які отримали довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи після працевлаштування.

Ознайомитись з інформацією щодо застосування Порядку можна на вебсторінці Державного центру зайнятості http://surl.li/bthud

Ви роботодавець і у вас виникають інші питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/emipw Пишіть у Telegram https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора