Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Як стати впевненим користувачем ПК? Пройти короткострокові курси від служби зайнятості

Дата: 13.09.2023 09:17
Кількість переглядів: 38

Електронні технології не стоять на місці, особливо ті, які щільно пов’язані з комп’ютером. Сьогодні практично жодна робота не обходиться без вільного знання комп’ютера. Коли ваша професія пов’язана з роботою на комп’ютері, то важливо не лише знати прості програми, але й устигати стежити за усіма нововведеннями.

Якщо ви вирішили, що необхідно збільшити свої професійні навички або просто хочете йти в ногу з часом, то вам потрібні курси підвищення кваліфікації «Користувач ПК: офісні технології та Інтернет».

 Навчання у Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості – це унікальна можливість отримати систематизовані знання, освоїти роботу за персональним комп’ютером або підвищити свій рівень володіння офісними технологіями.

Початок – 19 вересня 2023 року.

Бажаєте нарешті перейти від «чайника» до впевненого користувача ПК? Не зволікайте! Деталі навчання дізнавайтесь у фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування або за номером телефону (044) 244 94 92. Пропонуємо й наш Telegram-канал – t.me/dcz_kir

До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – навчання можливе на платній основі.

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора