A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

«Електрика – це моє хобі»: кропивничанин отримав грант і допомагатиме містянам бути зі світлом

Дата: 15.09.2023 11:12
Кількість переглядів: 36

Через повномасштабне вторгнення на територію України та активні бойові дії українці зіткнулися з проблемою електроживлення. У нашому сьогоденні з’явилися планові/аварійні відключення світла, а отже й проблеми з перевантаженням напруги та втрати основного джерела живлення.

Як уникнути цієї проблеми, знає кропивничанин, електрик-енергетик за спеціальністю, Олександр Дубовий. Його основна бізнес-ідея полягає у створенні виробництва з виготовлення щитів розподілення електроенергії, які використовуються у кожному приміщенні: чи то квартира, приватний будинок, чи офіс.

За словами Олександра Миколайовича, унікальність ідеї полягає в осучасненні та адаптації до реалій сьогодення і необхідності переходу на аварійні засоби живлення у момент пропадання напруги, а саме виготовлення шаф типу ЩР+АВР (пристрої, призначені для автоматичного перемикання споживача на резервне джерело електропостачання у разі відключення основного).

На сьогодні Олександр Дубовий уже займається роздрібною та гуртовою торгівлею електротехнічного обладнання, але для втілення подальших бізнес-ідей необхідне додаткове залучення коштів, яких чоловік не має. На допомогу прийшла грантова програма «єРобота», яка допомагає українцям реалізовувати мрії у підприємництві.

«Я електрик не лише за освітою, а й по життю, а тому ідей для реалізації у цій сфері у мене вдосталь. Хотілось би мати фінансову підтримку. І за це я вдячний уряду, який пропонує грантову програму. Свою бізнес-ідею я виношував немало часу, а тому одразу взявся виконувати умови програми», розповідає Олександр Миколайович.

Грантер підготував потрібні документи та взявся писати бізнес-план. Спроба була вдалою. Після перевірки банком ділової репутації, оцінки бізнес-плану та його презентації фахівцям служби зайнятості підприємець отримав схвальне рішення.

У найближчих планах підприємця – замовити та встановити обладнання, придбати матеріали для виготовлення ЩР+АВР, підготувати цех до роботи, а також працевлаштувати двох робітників на посади електромонтажника-схемщика та електромонтажника. А у майбутньому – залучення до власного бізнесу і сонячних панелей, але про це згодом.

«Українці уже вкотре показують свою згуртованість, і чергові відключення світла це теж неодноразово доводили. Ми – нація незламних та нескорених, яка не буде опускати руки перед проблемою, а шукатиме шляхи її ліквідації. Тому і я не збираюсь сидіти у темряві та холоді і хочу дати таку можливість й іншим. А коли уряд йде поруч із твоїми бізнес-ідеями, потрібно якомога швидше ловити цю можливість. Переможемо темряву разом!», – запевняє переможець програми «єРобота».

Хочете отримати фінансову допомогу від держави для реалізації власної мрії? Вивчайте деталі програми та хутчіше беріть участь!

Потрібна консультація? Звертайтеся до фахівців Кіровоградського обласного центру зайнятості за номером телефону +38 (093) 478 70 81 або пишіть нам у Telegram.

Про умови надання гранту тут.

Як подати заяву? Детальна інструкція на порталі ДІЯ.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора