Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

З Днем захисників та захисниць України

Дата: 01.10.2023 01:52
Кількість переглядів: 72

Шановні мешканці Перегонівської громади!

Щиро вітаємо вас зі славетними святами – Днем захисників та захисниць України, Днем українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Дорогі захисники та захисниці, дякуємо вам за відданість країні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною! Бажаємо вам і членам ваших родин міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі за для зміцнення Українського війська!

Висловлюємо велику вдячність і повагу всім, хто стоїть тепер в ім’я миру в Україні та схиляємо голови у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави.

Споконвіків наш народ звертався до Пресвятої Богородиці за заступництвом, особливо у важкі історичні часи, коли була загроза іноземного поневолення. Невипадково українські козаки вважали Божу Матір своєю Небесною Покровителькою. Вочевидь цей день для вшанування нинішніх захисників України обраний не випадково. Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до перемоги.

Мирного неба над головою та Перемоги усім нам! Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом!

З повагою, Перегонівський сільський голова Володимир КОЗАК 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора