Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Міжнародний день бухгалтера: яка потреба та зарплатня у таких фахівців на Кіровоградщині?

Дата: 13.11.2023 14:07
Кількість переглядів: 31

Щороку, 10 листопада, відзначається Міжнародний день бухгалтера! Саме цього дня венеціанський математик «батько бухгалтерії» Лука Пачолі опублікував книжку «Сума арифметики, геометрії, відношень і пропорцій». Тому ця дата вважається початком становлення професії бухгалтер. 

Яка ж ситуація на регіональному ринку праці та чи є працівники  цієї професії затребуваними у роботодавців? Однозначно є!

  Наразі майже 30 роботодавців Кіровоградщини мають потребу у бухгалтерах та головних бухгалтерах. Роботодавці готові платити зарплатню до 15 000 грн. Працівники потрібні як із досвідом роботи, так і без нього.

Водночас для тих, хто бажає опанувати професію бухгалтера. Державна служба зайнятості організовує професійне навчання, а для тих, хто постійно прагне нових знань та хоче бути в тренді – проводить курси цільового призначення для опанування нових професійних компетенцій у сфері бухгалтерського обліку.

Перебуваєте у пошуку роботи і вам до душі професія бухгалтер? Звертайтеся за допомогою у працевлаштуванні до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування!

Хочете переглянути інші пропозиції роботи? Ми вам пропонуємо:

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора