A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Яку форму звітності мають подавати суб’єкти господарювання, які одночасно надають посередницькі послуги з працевлаштування за кордоном та в Україні?

Дата: 27.12.2023 08:58
Кількість переглядів: 89

Суб’єкти господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні, зобов’язані подавати до центрів зайнятості форму звітності № 1-ПА “Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні”.

Якщо ці субєкти одночасно надають послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, вони зобовязані подавати інформацію про це. Форму звітності № 1-ПА подають (до центрів зайнятості) ті посередники, які продовжують надавати послуги відповідно до раніше отриманої ліцензії на такий вид послуг (ліцензії є чинними до 14 квітня 2024 року).

Форму звітності № 1-ТМ надають (до Міністерства економіки України) ті посередники, які подали до Міністерства економіки України декларацію про провадження господарської діяльності у сфері посередництва у працевлаштуванні за кордоном та включені до відповідного реєстру, що ведеться цим Міністерством.

Ознайомитись з порядком подання форми звітності № 1-ТМ можна на вебсторінці Міністерства економіки України (урядова постанова від 20 жовтня 2023 року № 1100).

Нормативно-правові акти сфери посередництва у працевлаштуванні за кордоном, форми звітності № 1-ТМ та № 1-ПА за посиланням http://surl.li/odjyx.

Є інші питання сфери зайнятості? Звертайтеся до найближчої філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування або телефонуйте на «гарячу лінію» обласного центру зайнятості http://surl.li/dglkh

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора