A A A K K K
для людей із порушенням зору
Перегонівська громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Протягом якого строку учасник бойових дій вже має бути зареєстрований як підприємець для отримання гранту?

Дата: 27.12.2023 09:02
Кількість переглядів: 16

Порядок надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738.

До зазначеного Порядку внесено зміни постановою Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2023 року № 1157, що набрала чинності 11 листопада 2023 року.

Вказаними змінами, серед іншого, визначено, що для отримання гранту в сумі від 500 тис. до 1000 тис. грн учасник бойових дій повинен бути зареєстрований як фізична особа-підприємець не менше 36 місяців до моменту подання заяви на отримання гранту.

Для отримання гранту на суму до 500 тис. грн (включно) учасник бойових дій повинен бути зареєстрований як підприємець, вимоги до періоду зайняття підприємницькою діяльністю не передбачені.

Корисна інформація про отримання учасниками бойових дій, особами з інвалідністю внаслідок війни та членами їх сімей грантів на створення або розвиток власного бізнесу  на вебсторінці Державного центру зайнятості http://surl.li/glaly

Є питання щодо отримання мікрогрантів? Звертайтеся до обласного центру зайнятості за телефоном +38 (093) 478 70 81

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора